CRIOLIPOLIZA

Inainte si dupa 6 luni (3 sedinte)

Inainte si dupa 6 luni (3 sedinte)

Inainte si dupa 2 luni (1 sedinta)

Inainte si dupa 2 luni (1 sedinta)

Criolipoliza este cea mai noua tehnologie de remodelare corporala, non-invaziva, care combina vacuum-ul cu tehnologia racirii controlate, pentru a localiza si elimina definitiv grasimea in exces de pe abdomen, coapse, brate etc.,aceasta fiind inghetata si apoi eliminata natural de organism prin sistemul limfatic.

Lipoliza prin criogenie este o terapie de ultima ora si a primit aprobarea Comunitatii Europene si a FDA-ului American (Food and Drug Administration). Este o metoda noninvaziva, comoda si fara durere, care duce la pierderea in cm si kg, dar care, spre deosebire de liposuctie nu necesita anestezie, analize preoperatorii, riscuri, infectii sau cicatrici ulterioare. Prin vacuum, grasimea este separata si izolata, iar restul tesutului si fibrele de colagen sunt protejate.

Criolipoliza este o procedura care asigura distrugerea depozitelor localizate de tesut adipos din organism, care sunt rezistente la sport, diete, proceduri de remodelare.

PROCEDURA TRATAMENT

In momentul unui astfel de tratament, grosimea tesutului adipos din zona tratata trebuie sa fie de minim 2.5 cm.
Etape:

Inainte si dupa 3 luni (1 sedinta)

Inainte si dupa 3 luni (1 sedinta)

Inainte si dupa 3 luni (1 sedinta)

Inainte si dupa 3 luni (1 sedinta)

Inainte si dupa 2 luni (1 sedinta)

Inainte si dupa 2 luni (1 sedinta)

Inainte si dupa 2 luni (1 sedinta)

Inainte si dupa 2 luni (1 sedinta)

  1. Se aplica pe zona care urmeaza a se trata un servetel umed impregnat cu gel anticongelant (anti-inghet) pentru protejarea tegumentului din zona tratata împotriva necrozei, si totodata se aplica o folie peste servetel, pentru a mentine un nivel maxim de incarcare cu gel anti-inghet al servetelului in timpul tratamentului.
  2. Se aplica aparatul pe zona tratata si prin efectul de vacuum al aparatului, se retine doar grasimea in exces in capatul de lucru.
    Vacuumul reduce temporar circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta și facilitează crioterapia. Se actioneaza doar pe zonele cu probleme, fara a afecta organele, nervii, muschii sau tesuturile invecinate. Ca urmare, este o procedura sigura, care nu creeaza complicatii sau efecte adverse.
  3. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului, iar acestea genereaza efectul de racire pana cand tesutul ajunge la temperatura programata. Racirea se face in mod gradat la nivel subcutanat al grasimii.
    Aparatul nostru poate raci pana la temperatura minima de -15 grade Celsius in functie de zona tratata si dimensiunea stratutului de tesut adipos din zona tratata.
    Fiecare dintre noi are un număr finit de celule adipoase. Un adipocit conține apă, glicerol și acizi grași (până la 5 tipuri). Aparatul nostru de criolipoliza este capabil să distrugă patru din cei 5 acizi grași, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatură de -43 de grade Celsius.
  4. Tratamentul dureaza circa 40-60 minute, iar după acest tratament se instalează procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic.

Criolipoliza 1
Criogenarea si vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminand cca. 25-45 % din grasime intr-o singura sedinta.

“Pentru informatii specializate urmareste video-ul de mai jos despre aceasta procedura revolutionara si neinvaziva de remodelare corporala. Dr. Mitch Levinson a pus bazele tratamentului de criolipoliza si este deci cel mai in masura sa ne explice procesul.”

Comments are closed.