ECHIPAMENTE DE INTRETINERE CORPORALA

Sistem Cavitatie – model ECRT-150

1 an garantie
5 capuri de lucru:

  • cavitatie
  • vacuum
  • radiofrecventa monopolar
  • radiofrecventa tripolar mic si mare

 


 
Utilizare

Cavitație: (liposuctie virtuala) – folosind unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa determina dilatari si comprimari extrem de rapide care se succed in adipocit la nivelul vacuolei de grasime, determinand aparitia unor viduri (bule cavitationale). Tratamentul de cavitatie provoaca miscari ale lichidelor in timpul diferitelor faze de expansiune si compresie si creeaza tensiuni mari la nivelul celulei care prin implozie “rup” membrana adipocitului iar grasimea, reziduurile si colesterolul sunt preluate de limfa si drenate prin sistemul limfatic.
Tratamentul de cavitatie este o alternativa la liposuctia chirurgicala, nu este dureros sau invaziv si duce la distrugerea depozitelor de grăsime de pe brațe, abdomen, fese și coapse precum si îmbunătățirea elasticității pielii.

Cavitatie Mare

RF Tripolar Mic

RF Tripolar Mare

RF Monopolar
Radiofrecventa: undele de radiofrecventa cresc temperatura la suprafata pielii si in interiorul tesutului si produc contractia fibrelor de colagen (responsabile de aspectul tonifiat, perfect intins al pielii) si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice – rezultatul tratamentului fiind reducerea ridarii cutanate, imbunatatind vizibil textura pielii si transformand tenul intr-unul mai proaspat, intinerit si luminos.
Tratamentul este ideal pentru: piele flasca, refacerea conturului corporal, eliminarea aspectului de coaja de portocala al pielii dar si pentru reintinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: riduri, aspect matifiat.
Vacuum: masaj profund de tip aspiratie al tesuturilor cutanate care disloca grasimile, reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase si ajuta la eliminarea lor prin drenaj limfatic.
Prin arderea si dislocarea grasimilor, terapia de vacuum contribuie substantial la scaderea considerabila in centimetri si ameliorarea vergeturilor.

Vacuum

Comments are closed.