INTINERIRE FACIALA

Fotorejuvenarea

Odata cu trecerea timpului, agresiunile pe cale le suporta pielea sunt tot mai multe, iar efectele lor se insumeaza (tenul ajunge sa imbatraneasca, sa-si piarda tonusul si elasticitatea).
Tratamentul de reintinerire cu E-LIGHT este la ora actuala metoda cea mai bine tolerata fiind o tehnica care nu numai indeparteaza straturile de celule superficiale, ci determina straturile profunde sa genereze noi celule, care le vor indeparta pe cele vechi. Pulsul de lumina intensa este absorbit in structurile profunde si genereaza efecte biologice, cele mai importante fiind cresterea fluxului de sange, stimularea regenerarii celulare si formarea fibrelor noi de colagen.
Pentru un rezultat optim, tratamentul de reintinerire recomandat, consta in efectuarea unui numar de 6 sedinte, la un interval de circa 2-3 saptamani.
Efectul obtinut este de reintinerire, disparitia vaselor de sange dilatate si a petelor pigmentare. Se poate aplica tenului, gatului, decolteului si mainilor.

Tratamentul este usor de suportat. In conditiile unei bune raciri a capului de lucru al aparatului, senzatia resimtita este ca o usoara arsura sau intepatura. Dupa tratament nu sunt necesare precautii speciale, fiind posibil sa va reluati imediat activitatea. Pot aparea o usoara inrosire si tumefiere (ca dupa expunerea la soare), urmate de o descuamare mai evidenta.

Trebuie mentionat ca nici un tratament nu poate opri complet procesele de imbatranire. Acestea vor continua si dupa aceea, insa este ca si cand am fi mai tinere cu cativa ani. Prin repetarea procedeului dupa un interval mai lung, efectele se vor insuma si “timpul recastigat” va fi mai evident.

Comments are closed.