EPILARE DEFINITIVA

Fotoepilarea

AVA studio va propune tratamente de fotoepilare utilizand tehnologia E-Light. Aceasta este printre ultimele tehnologii dezvoltate in domeniul epilarii definitive, si completeaza si imbunatateste performantele aparatelor IPL! Superioritatea tehnologiei E-Light este obtinuta prin adaugarea radiofrecventei bipolare (RF) ce scurteaza si eficientizeaza durata tratamentului si conduce la rezultate exceptionale obtinute intr-un timp record! Pe langa puterea de penetrare la o adancime de 3 ori mai mare decat a aparatelor IPL, care conduce la rezultate net superioare, aparatele E-Light performeaza tratamente ce nu sunt dureroase si nu prezinta riscul unor efecte secundare cum ar fi infectii, cicatrici etc.
E-Light (IPL+RF) poate fi folosit pe majoritatea tipurilor de piele si de fir de par (exceptie fac parul alb si unele tipuri de par roscat), fara restrictie si fara risc!

Rezultatele devin vizibile inca de la prima sedinta, tehnologia E-light fiind folosita cu mare succes in tratamentele faciale de reintinerire, eliminarea ridurilor si de tratarea acneei cu rezultate net superioare oricarei alte metode existente.

Comments are closed.